CASE
Bageri Höghuset – världskända för sina oemotståndliga päronmuffins.
[/vc_column]

BAGERI HÖGHUSET

EXTERN MARKNADSAVDELNING

Bageri Höghuset som för många fortfarande går under namnet Ejes är ett traditionellt bageri och café i Kristinehamn. Vårt samarbete startade redan 2015.
Tradition och nytänk
Mitt första uppdrag för Bageri Höghuset var en flyer. Flyern motsvarade över  VDn Charlottes förväntningar och under flera år har vi byggt upp Bageri Höghusets varumärke med noggrant utvalda marknadsföringsinsatser.
Idag sköter jag hemsida, webbshop, annonsering och företagets profil- och marknadsmaterial. Jag är även med som kreativ resurs och vi under lång tid haft månadsmöten där vi planerar hur vi ska utveckla bageriet, jag med mina kunskaper och personalen med sina från bageribranschen.

CHARLOTTE NILSSON – BAGERI HÖGHUSET

Emma har hjälpt oss på Bageri Höghuset med vår marknadsföring i 6 år. Det bästa med Emma är att man ger henne en liten ide om hur man vill ha det och tillbaka kommer ett färdigt material som är klockrent. Hon ser och känner av kundens behov och idéer på ett sätt som få klarar av. Emma har verkligen hjälpt oss att bygga upp vårt varumärke utseendemässigt.
[/vc_column]

Villagatan 32, Kristinehamn

hej@madebyemma.se

073-9921441

color
https://www.madebyemma.se/wp-content/themes/alder/
https://www.madebyemma.se/
#CEE0D7
style1
paged
Loading posts...
/customers/1/6/b/madebyemma.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
off
on
on

Vi gillar cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du tycker att det är okej.