CASE
Bofors Hotel är det tredje hotellet i AB Bofors historia, och byggdes 1930 för att imponera på internationella kunder. Helt anpassat för viktiga möten.
[/vc_column]

BOFORS HOTEL

GRAFISK DESIGN / FÖRPACKNINGSDESIGN

Min och Bofors Hotels relation sträcker sig många år tillbaka. Vi lärde känna varandra via mitt tidigare arbete och strålar nu samman minst en gång per år för att utveckla nya roliga produkter. 
Wilhelm van Eyck
Ett av mina första uppdrag för Bofors Hotel var att designa etiketten till hotellets egna champagne som fått namn efter hotellets arkitekt Wilhelm van Eyck. Efter det har vi tillsammans designat och byggt storytelling till produkter som öl, snaps och nu senast gin.

GÖRAN BECK – BOFORS HOTEL

Jag har haft glädjen att få jobba med Emma i bland annat framtagning utav varumärken och logotyper i vår verksamhet. De har applicerats på förpackningar, merchandise, inredning med mera. Emmas arbete har alltid imponerat och hon lyckas fånga känslan vi vill förmedla. Hon är lyhörd och har ett skarpt öga för kommunikation och estetik. Och allt blir dessutom lite roligare då hon alltid har ett strålande och gott humör.
[/vc_column]

Villagatan 32, Kristinehamn

hej@madebyemma.se

073-9921441

color
https://www.madebyemma.se/wp-content/themes/alder/
https://www.madebyemma.se/
#CEE0D7
style1
paged
Loading posts...
/customers/1/6/b/madebyemma.se/httpd.www/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
no
yes
on
off
on
on

Vi gillar cookies. Om du vill fortsätta antar vi att du tycker att det är okej.