Portfolio

Bofors Hotel

 Bofors Hotel har under de senaste åren tagit fram flera egna produkter, bland annat en champagne som fått namn efter hotellets arkitekt Wilhelm von Eick. Under 2017 fick jag det ärofyllda uppdraget att ta fram en champagne-ettikett och resultatet blev en enkel och stilren etikett där mönster och detaljer får föra Von Eicks formgivning in i framtiden. Under 2018 jobbade vi vidare med både en egen snaps och öl som serveras på hotellet. Båda har detaljer från Bofors Hotels unika historia.

Statt

Statt i Kristinehamn stod 2018 inför en förändring. Från att under flera år ha varit Harrys skulle de driva restaurangen under eget namn. Jag fick förfrågan om att ta fram en ny grafisk profil som harmonierade med deras befintliga logga. Det som började men en meny är idag ett samarbete som innebär att jag producerar allt grafiskt material till Statt i Kristinehamn.

Sveamagasinet

Dagspat Sveamagasinet ligger i en av Kristinehamns vackraste byggnader. Ett stenkast från torget och med ån Varnan precis utanför. 2017 blev jag kontaktad av Madeleine som äger Sveamagasinet och efter ett möte kände hon att det var dags för dem att förnya sin grafiska profil. En arbete som fortfarande är under utveckling. Första steget var att förnya deras logotype och under 2018 har vi tagit fram fler produkter som följer deras nya grafiska profil. Bland annat presentkort, jubileumslogotype och informationsbroschyr.

iBuild Sweden AB

iBuild Sweden AB är ett relativt nystartat företag inom byggbranschen i Karlstad. Jag fick förfrågan om att ta fram ett logotype som skulle spegla företagets värdegrund. Tillsammans med Fredrik Persson som äger företaget så designade jag en enkel och stilren logotype där symbolen står för hur viktigt det är att alla bitar i en byggprocess fungerar tillsammans för att kunna leverera kvalitet.

Varvsgatan Blomsterhandel

Varvsgatan Blomsterhandel är en genuin blomsteraffär som har funnits sen 2015. Sen 2017 har jag ansvaret för butikens lokala marknadsföring. Allt från att planera kommande annonser, designa dem till att se till att butiken håller sin grafisk profil. Under åren har vi tagit fram en annonsprofil samt nya ordersedlar, broschyrer och flyers. Johanna som äger Varvsgatan Blomsterhandel har under åren blivit en viktig samarbetspartner/kollega till mig och mitt företag.

Ölme Prästgård

White guide renommerade Ölme Prästgård ville fräscha upp sin grafiska profil under 2017. Målet var att skapa en enhetlig marknadsföringsprofil så att du som kund tydligt ser att Ölme Prästgård är avsändare. Först ut var en annonsmall, men under arbetets gång förnyades även deras informationsfolder och vi kompletterade med nya foton.

Karlskoga Bryggeri

Ett pågående uppdrag som jag har är åt Karlskoga Bryggeri. Karlskoga Bryggeri är ett nystartat microbryggeri som ligger i samma lokal som Woodys Pub i Karlskoga. Företaget drivs att ett sammansvetsat gäng ölentusiaster med målet att bjuda Karlskoga och resten av världen på bra kvalitetsöl.  Mitt uppdrag är att utveckla deras produktmaterial; logotype, profilmaterial samt etikett. Under 2019 kommer flera produkter lanseras.