Portfolio

Sveamagasinet

Dagspat Sveamagasinet ligger i en av Kristinehamns vackraste byggnader. Ett stenkast från torget och med ån Varnan precis utanför. 2017 blev jag kontaktad av Madeleine som äger Sveamagasinet och efter ett möte kände hon att det var dags för dem att förnya sin grafiska profil. En arbete som fortfarande är under utveckling. Första steget var att förnya deras logotype och under 2018 kommer fler produkter att presenteras.

Champagne-etikett Bofors Hotel

1930 ritade arkitekten Wilhelm von Eick nuvarande Bofors Hotel i Karlskoga. Von Eick inspirerades av Medelhavsstilen vilket man tydligt kan se på byggnaden. Under 2017 fick jag det ärofyllda uppdraget att ta fram en champagne-etikett till hotellets egna champagne som är namngiven efter arkitekten. Resultatet blev en enkel och stilren etikett där mönster och detaljer får föra Von Eicks formgivning in i framtiden.

iBuild Sweden AB

iBuild Sweden AB är ett relativt nystartat företag inom byggbranschen i Karlstad. Jag fick förfrågan om att ta fram ett logotype som skulle spegla företagets värdegrund. Tillsammans med Fredrik Persson som äger företaget så designade jag en enkel och stilren logotype där symbolen står för hur viktigt det är att alla bitar i en byggprocess fungerar tillsammans för att kunna leverera kvalitet.

Marknadsföringsmaterial Panncentralen

Panncentralen är en nyrenoverad restaurang som ligger på Mariebergsområdet i Kristinehamn. Våren 2017 fick jag uppdraget att skapa en genomgående layout som harmonierar med det unika läget vid Vänern och den historia som lokalen bär på. Tillsammans har vi tagit fram annonser, flyers, etiketter och mallar för menyer.

Varvsgatan Blomsterhandel

Varvsgatan Blomsterhandel är en genuin blomsteraffär som har funnits sen 2015. Sen 2017 har jag ansvaret för butikens lokala marknadsföring. Allt från att planera kommande annonser, designa dem till att se till att butiken håller sin grafisk profil. Under åren har vi tagit fram en annonsprofil samt nya ordersedlar, broschyrer och flyers. Johanna som äger Varvsgatan Blomsterhandel har under åren blivit en viktig samarbetspartner/kollega till mig och mitt företag.

Marknadsföringsmaterial By Julia Krischel

Sommaren 2017  kontaktade Julia som driver sitt företag By Julia Krischel i Karlskoga mig. Julia arbetar som fransdesigner och har lång erfarenhet från skönhetsbranschen. Det som började med en beställning på en logotype slutade med logotype, informationsbroschyr, prislista, giveaway tags och visitkort.

Ölme Prästgård

White guide renommerade Ölme Prästgård ville fräscha upp sin grafiska profil under 2017. Målet var att skapa en enhetlig marknadsföringsprofil så att du som kund tydligt ser att Ölme Prästgård är avsändare. Först ut var en annonsmall, men under arbetets gång förnyades även deras informationsfolder och vi kompletterade med nya foton.

Susanne Forsberg Utveckling AB

Efter att ha jobbat som centrumutvecklare i Kristinehamn en längre tid valde Susanne att satsa helt på sin egen verksamhet, Kommersiell platsutvecklare – BID Manager. Susanne kontaktade mig i slutet av 2015 och i början av 2016 presenterades hennes nya grafiska profil. Vi har sen dess samarbetat med många olika projekt och idag är hon en av mina viktigaste samarbetspartners.

Karlskoga Bryggeri

Ett pågående uppdrag som jag har är åt Karlskoga Bryggeri. Karlskoga Bryggeri är ett nystartat microbryggeri som ligger i samma lokal som Woodys Pub i Karlskoga. Företaget drivs att ett sammansvetsat gäng ölentusiaster med målet att bjuda Karlskoga och resten av världen på bra kvalitetsöl.  Mitt uppdrag är att utveckla deras produktmaterial; logotype, profilmaterial samt etikett. Under 2019 kommer flera produkter lanseras.

Just nu 20% rabatt i webshoppen med koden: Solsken Avvisa