Portfolio

Champagne-etikett Bofors Hotel

1930 ritade arkitekten Wilhelm von Eick nuvarande Bofors Hotel i Karlskoga. Von Eick inspirerades av Medelhavsstilen vilket man tydligt kan se på byggnaden. Under 2017 fick jag det ärofyllda uppdraget att ta fram en champagne-etikett till hotellets egna champagne som är namngiven efter arkitekten. Resultatet blev en enkel och stilren etikett där mönster och detaljer får föra Von Eicks formgivning in i framtiden.

Marknadsföringsmaterial Panncentralen

Panncentralen är en nyrenoverad restaurang som ligger på Mariebergsområdet i Kristinehamn. Våren 2017 fick jag uppdraget att skapa en genomgående layout som harmonierar med det unika läget vid Vänern och den historia som lokalen bär på. Tillsammans har vi tagit fram annonser, flyers, etiketter och mallar för menyer.

Marknadsföringsmaterial By Julia Krischel

Sommaren 2017  kontaktade Julia som driver sitt företag By Julia Krischel i Karlskoga mig. Julia arbetar som fransdesigner och har lång erfarenhet från skönhetsbranschen. Det som började med en beställning på en logotype slutade med logotype, informationsbroschyr, prislista, giveaway tags och visitkort.

Ölme Prästgård

White guide renommerade Ölme Prästgård ville fräscha upp sin grafiska profil under 2017. Målet var att skapa en enhetlig marknadsföringsprofil så att du som kund tydligt ser att Ölme Prästgård är avsändare. Först ut var en annonsmall, men under arbetets gång förnyades även deras informationsfolder och vi kompletterade med nya foton.

 

Susanne Forsberg Utveckling AB

Efter att ha jobbat som centrumutvecklare i Kristinehamn en längre tid valde Susanne att satsa helt på sin egen verksamhet, Kommersiell platsutvecklare – BID Manager. Susanne kontaktade mig i slutet av 2015 och i början av 2016 presenterades hennes nya grafiska profil. Vi har sen dess samarbetat med många olika projekt och idag är hon en av mina viktigaste samarbetspartners.

 

Karlskoga Bryggeri

Ett pågående uppdrag som jag har är åt Karlskoga Bryggeri. Karlskoga Bryggeri är ett nystartat microbryggeri som ligger i samma lokal som Woodys Pub i Karlskoga. Företaget drivs att ett sammansvetsat gäng ölentusiaster med målet att bjuda Karlskoga och resten av världen på bra kvalitetsöl.  Mitt uppdrag är att utveckla deras produktmaterial; logotype, profilmaterial samt etikett. Under 2018 kommer flera produkter lanseras.