Tjänster

Bra grafisk form gör information till kommunikation. Genom att vara konsekvent i din marknadsföring så kommer ditt budskap fram starkare och tydligare. Dina kunder känner igen dig och du har full kontroll över din spridning.

 Forma ditt varumärke

Oavsett om det gäller ny profil eller redesign, är det viktigt att du visar vem du är, vad du kan och vad du står för. En grafisk profil innehåller olika delar som tillsammans skapar en identitet. Få företag har råd att strunta i hur de uppfattas av omvärlden. Här kan du själv skräddarsy vilka delar som är aktuella för dig.

Annonsbyrå

Ta fram en mall som du använder i all din annonsering.  Med en mall, som är en del av din grafiska profil, är inga annonser bortkastade. Du syns, på ditt sätt. Som annonsbyrå erbjuder jag olika paket att välja på beroende på hur mycket tid du själv vill lägga ned. Kontakta mig för info och priser.

 Strategisk kommunikation

Visa dig vid rätt tillfälle och på rätt plats. Vilken är din målgrupp? Hur når du den enklast? Var finns dina potentiella kunder? Med en strategisk plan för din marknadsföring så är det lättare att säga JA eller NEJ utan att ta förhastade beslut.  Jag hjälper dig att se över dina informationskanaler och ger dig en plan som sträcker sig över lång sikt. Du sätter budgeten, jag ger dig så mycket som möjligt för pengarna.

Kontakta mig om du är redo att sätta form på din marknadsföring!